Gratis verzonden binnen NL Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * Altijd veilig afrekenen

20m CAT8 Ultra dunne Flat - Zwart - Ethernet kabel - Netwerkkabel

‚úď VEILIG AFREKENEN | ‚úď LID VAN QSHOPS KEURMERK
39,95
Per stuk
Artikelnummer: 952433
Verzendkosten: ‚ā¨¬†0,00
Standaard levertijd: Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Aantal: Bestellen
Vragen over dit product?
Mail +31 36 369 00 18 Facebook

Omschrijving

Snel internet nodig? Ga voor deze By Qubix internetkabel cat 8 kabel. Deze CAT8 Ethernet kabel heeft een snelheid van 40Gbps en is geschikt voor Gigabit netwerken. De internetkabel zorgt voor hoge stabiliteit en hoge snelheid. De doorvoersnelheid is 2000Mhz. Hierdoor kan het meer data tegelijkertijd verwerken ieder andere netwerkkabel. Tegenwoordig is het steeds belangrijker om een snelle doorvoersnelheid te hebben aangezien games, downloads en streams een steeds sneller en betere kwaliteit hebben. CAT8 ethernet LAN kabel wordt vooral gebruikt voor PCs, computer servers, printers, routers, switches, network media players, NAS, VoIP telefonie, game consoles etc. Met deze kabel heb je geen vertragingen in online gaming, is de snelheid van het downloaden optimaal en verloopt de streaming van films soepel.

Voordelen Cat8 internetkabel
Cat 8 kabels zijn ontworpen om snelheden tot 10 Gbps te ondersteunen, dat is tweemaal de snelheid van een Cat 6 kabel. Dit maakt ze ideaal voor gebruik met snelle netwerkapparatuur zoals gigabit Ethernet en 802.11ac draadloze routers, schakelaars en adapters. 

Cat8-kabel of categorie 8-kabel is een Ethernet-kabel die sterk verschilt van de vorige kabels in die zin dat deze een frequentie tot 2 GHz (2000 MHz) ondersteunt en beperkt is tot een kanaal van 2 meter met een lengte van 30 meter. Hoewel, Cat8-kabel ook afgeschermde bekabeling vereist. Het belangrijkste is dat Cat8 Ethernet-patchkabels een snelheid van 40 Gbps ondersteunt. Het fysieke uiterlijk van Cat8-kabels is vergelijkbaar met kabels van een lagere categorie en kan worden beëindigd in RJ45-verbindingen of niet-RJ45-verbindingen. Cat8-kabel is ook achterwaarts compatibel met zijn vorige versies. Daarom is het geen probleem om het te gebruiken met de standaard Cat7-connector.‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč

Specificaties
Kleur: Zwart
Lengte: 20 meter
Breedte: 9mm 
Max mbps: 40Gbps
Type: CAT8
Connector: RJ45

Geen reviews gevonden. Zelf een review toevoegen
20m CAT8 Ultra dunne Flat - Zwart - Ethernet kabel - Netwerkkabel
20m CAT8 Ultra dunne Flat - Zwart - Ethernet kabel - Netwerkkabel