Gratis verzonden binnen Nederland Voor 17:00 besteld, morgen in huis!* Altijd veilig afrekenen
0
Winkelwagen

Ruilen & retourneren

Retourneren of ruilen doen wij digitaal. Wel zo snel...

Om u zo snel mogelijk te helpen met uw retourzending kunt u dit online formulier invullen. Op deze manier kunt u uw retourzending aanmelden en het product retourneren. Lees onder aan deze pagina de voorwaarden voor het retourneren van producten. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar klantenservice@mac-cover.nl.
 
 
Om gebruik te maken van het retourrecht... 

Tot wanneer kan ik het product retourneren? 
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is verzonden. 

Zodra er iets mis is gegaan met uw zending en u niet het juiste product hebt ontvangen dan kunt u ook een e-mail sturen naar klantenservice@mac-cover.nl voor een nog snellere afhandeling. Wij vergoeden dan uiteraard het retourbedrag.

Wat zijn de kosten van het retourneren..

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
Binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt u een product retourneren. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

U kunt een keuze maken om de producten te retourneren doormiddel van een brievenbus pakket (als het product in een brievenbus past) of pakket zending. U kunt het beste producten retourneren zoals u deze ook ontvangen heeft (in de brievenbus of via een pakket). Zo weet u zeker of het pakket past in een brievenbus of niet. LET op: U bent zelf verandwoordelijk voor de retour zending, mochten wij het product niet ontvangen door een fout van verzender kunnen wij het product niet retour nemen.

Tarieven binnen Nederland
Tarieven voor onze Belgische klanten:

| Meer