Gratis verzonden binnen NL Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * Altijd veilig afrekenen

MACBOOK PRO RETINA 13"

Bescherm uw MacBook tegen krassen en deuken. De cases zijn ongeveer 0.3mm dik waardoor het gebruiksgemak van uw MacBook niet achteruit gaat. Het grote voordeel van de cases zijn dat de zowel de bovenzijde als onderkant beschermen. Aan de onderkant van de case zitten voetjes (filt) wat ervoor zorgt dat de MacBook goed op zijn plaats blijft staan als u de laptop gebruikt. Alle cases binnen deze categorie zijn geschikt voor de 13 inch MacBook Pro met een Retina scherm. De Macbook cases in deze categorie passen uitsluitend op MacBooks met modelnummer: A1425 / A1502

Bezig met laden...
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen

De mogelijkheden

ā€ØDe MacBook Pro Retina 13 cover is geschikt om uw MacBook te beschermen, waarbij het design van de MacBook niet verloren gaat. De cases zijn eenvoudig vast te klikken op de de MacBook en bieden bescherming tegen stoten en krassen. Let er wel goed op dat je het modelnummer van te voren goed controleert zodat u altijd de juiste case besteld.

Bestel snel uw favoriete producten

ā€ØHeeft u vragen? Het kan voorkomen dat u meer wilt weten over onze producten of dat u andere vragen heeft. Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via de chat, e-mail en Facebook. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u uw favoriete producten uitgekozen? Vul dan snel uw winkelmandje, want bij ons profiteert u van gratis verzending binnen Nederland. En als u op werkdagen voor 21:00 een bestelling plaatst, dan versturen wij de bestelling vandaag nog. Bent u onverhoopt toch ontevreden over uw product? Geen probleem, dan kun u gebruik maken van onze retourservice. Hier kunt u kiezen of u een vervangend product wil of dat u het aankoopbedrag terug ontvangt. Want wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop.


Laatst bekeken producten