Gratis verzonden binnen NL Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * Altijd veilig afrekenen

MACBOOK PRO RETINA 15"

De MacBook Pro retina 15 inch bechermen is met onze cases eenvoudig. Klik de case op uw MacBook en u kunt er weer tegenaan. De cases voor de pro retina 15 inch zijn 0.3mm dik en hebben aan de onderzijde voetjes (filt) om de macbook beter op zijn plek te houden. Door het slanke design van de case gaat de gebruiksvriendelijkheid van de laptop niet achteruit. De Macbook cases in deze categorie passen uitsluitend op MacBooks met modelnummer: A1398

Bezig met laden...
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen

De mogelijkheden

ā€ØDe MacBook Pro Retina 15 inch cases zijn gemakkelijk op de MacBook te klikken en, indien nodig, te verwijderen. Ze zijn ideaal om uw MacBook te beschermen tegen stof, krassen, vallen en stootschade. De covers zijn gemaakt van hard, transparant plastic, waardoor het design van de MacBook en het Apple logo zichtbaar blijft. Dit is alleen het geval bij de effen kleuren cases. 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via de chat, e-mail en de telefoon, waar we jou graag helpen met al uw vragen.

De bestelprocedure

ā€ØHeeft u uw winkelmandje gevuld met uw favorieten producten? Bestel dan snel, want als u op werkdagen voor 17:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u de volgende dag direct gebruiken van uw bestelling. En bij ons geniet u van 6 maanden garantie, zodat u zeker bent van goede kwaliteit. Bent u onverhoopt toch ontevreden over uw aankoop? Dan kunt u gebruik maken van onze retourservice. Hier kunt u kiezen of u een vervangend product wil of dat u het aankoopbedrag retour ontvangt. Want we vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Bekijk snel ons assortiment en bekijk of er iets voor u tussen zit.


Laatst bekeken producten