Gratis verzonden binnen NL Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * Altijd veilig afrekenen

MacBook Air 13.3" (2018 - 2020)

De MacBook Air 13.3" met touch id is er dan eindelijk. Een prachtige upgrade van de meest verkochte MacBook van Apple. Bescherm uw nieuwe MacBook met een MacBook case van mac-cover.nl. De MacBook Air 13.3 inch heeft een scherm met een kleinere rand, twee USB C poorten en een touch id om de laptop te unlocken. De Macbook cases in deze categorie passen uitsluitend op MacBooks met modelnummer: A1932 / A1989 / A2179 / A2337. Dit nummer kunt u aan de onderzijde van de MacBook vinden.
Bezig met laden...
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen
Gratis verzonden binnen NL
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Altijd veilig afrekenen

De nieuwe MacBook air 13 inch cases zijn er in verschillende kleuren en modellen. Zo hebben wij een lijn die een éénzijdige kleur heeft en cases met verschillende printen. De MacBook air 13 inch 2018 cases passen naadloos op het nieuwe model en beschermen tegen stoten en krassen. De Macbook air cases voor de 2018 versie zijn eenvoudig vast te klikken en maken de laptop nauwelijks dikker of zwaarder.

De nieuwe MacBook Air:

De MacBook Air heeft twee snelle Thunderbolt 3-poorten (die veel snellere gegevensoverdrachtssnelheden mogelijk maken) aan de linkerkant, met een koptelefoonaansluiting aan de rechterkant. Dat is misschien een upgrade van de enkelvoudige, langzamere USB Type-C-poort van de MacBook, maar in vergelijking met de meeste concurrenten ontbreekt dit.

De Spectre 13 komt overeen met de Air-selectie en werpt een extra USB Type-C-poort bovenop. De XPS 13 biedt ook dubbele Thunderbolt 3-poorten en voegt een microSD-lezer en een USB Type-C-poort toe. De Surface Laptop 2 is lachwekkend slecht op poorten, met een Type-A USB 3.0-poort en een Mini DisplayPort.

Ongetwijfeld is de beste reeks poorten afkomstig van de MateBook X Pro, die ik wilde dat Apple het zou imiteren. Huawei's laptop heeft twee omkeerbare Type-C-poorten (slechts één is een Thunderbolt 3), een koptelefoonaansluiting en een van die vertrouwde, boxy, Type A USB 3.0-poorten. U weet wel, de poort waar praktisch elke accessoire en kabel vandaag voor is gemaakt, waardoor u moet betalen voor een adapter als uw laptop die niet heeft.

Touch ID en T2 Chip
In de rechterbovenhoek van het toetsenbord ziet u een Touch ID-vingerafdruklezer, waarvan ik vond dat deze geweldig is voor het ontgrendelen van de MacBook Air en inloggen op 1Password, mijn favoriete wachtwoordmanager. Gelukkig geeft Apple gebruikers de kracht van deze biometrische sensor zonder ze te belasten met de Touch Bar die Touch ID vergezelt op de MacBook Pro's van het bedrijf.

Naast de sportieve Touch ID is dit de eerste MacBook Air met de T2-beveiligingschip die door Apple wordt toegevoegd aan zoveel MacOS-machines als het kan (inclusief de Mac mini). Deze chip biedt niet alleen de Secure Enclave-technologie van Apple voor het opslaan van de vingerafdrukken die worden gebruikt in Touch ID, maar maakt ook "on-the-fly-gegevenscodering" mogelijk, zodat de gegevens van je SSD standaard worden gecodeerd. Deze chip maakt ook een aanraakvrije "Hey, Siri" -activering mogelijk, die goed werkte toen ik het weer controleerde.


Laatst bekeken producten