Gratis verzonden binnen NL Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * Altijd veilig afrekenen

MacBook case marmer nieuw in de webwinkel!

MacBook case marmer nieuw in de webwinkel!

Opzoek naar een MacBook case marmer? Dan ben je bij Mac-cover.nl aan het juiste adres. Er zijn drie kleuren marmer cases, zwart, wit en grijs. De MacBook cases zijn gemaakt van hard plastic en voorzien van rubberen voetjes om de MacBook op zijn plaats te houden tijdens het gebruik van de laptop. Een MacBook stijlvol beschermen is niet eenvoudig, veel cases zitten niet goed of hebben een lage gebruiksvriendelijkheid. Ook zijn vaak de cases van dun materiaal waardoor deze snel stuk gaat. Alle MacBook cases van Mac-cover.nl zijn uitvoerig getest voor dat deze in de webwinkel terecht komen, op sterke en gebruiksvriendelijkheid. Zo hebben wij de beste cases voor u geselecteerd waardoor u er vanuit kan gaan dat deze van hoge kwaliteit zijn en altijd de juiste pasvorm hebben. 
 

Voor welke MacBook is de MacBook marmer case geschikt?

De marmer macbook cases zijn geschikt voor alle macbook soorten die een metalen unibody hebben of het formaat hebben van de 12 inch macbook. Dit wilt zeggen dat alle laatste modellen van Apple geschikt zijn voor de macbook marmer. Wij hebben deze gecategoriseerd voor de MacBook Air, MacBook pro, MacBook 12 inch en MacBook pro Retina. De Air, Pro en Retina modellen van Apple zijn verkrijgbaar in twee maten de 13 inch en de 15 inch. Lees hier hoe u erachter komt welke MacBook u heeft.
 

             
 

 

De MacBook marmer cases klikt u eenvoudig op de onderzijde en bovenzijde van de bovenstaande MacBook. Hierdoor is deze goed beschermd tegen krassen en deuken die tijdens het vervoer van een MacBook kunnen ontstaan. Door de marmer look van de case geeft u ook nog een uw MacBook een totaal ander uiterlijk. Helemaal geschikt met als u fan bent van marmer en u bijvoorbeeld ook een iPhone hoesjes in dezelfde kleur hebt. In onderstaande foto's is een sfeer impressie te zien van hoe de cases eruit zien in het dagelijks gebruik.
 
macbook-marble-case-zwart marmer-macbook-case-wit macbook-marmer-wit 
 
Shop now!
 
 

 
    11-04-2016 13:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.